gratis verzenden Bestellingen vanaf €50 worden gratis verzonden
morgen in huis Voor 22:00 besteld morgen in huis
bevroren verzonden Bevroren verzonden

Garantie

Levering van uw producten
Uw pakket wordt afgeleverd volgens de dagen van ons verzendschema. Wij werken met een bezorg-tijdvak van 30 minuten. Middels uw track and trace link kunt u het bezorgmoment van uw bestelling realtime in de gaten houden.

Koelgarantie
Wij garanderen dat de inhoud van uw pakket in bevroren toestand wordt afgeleverd bij u. Om dit te kunnen garanderen worden al onze pakketten afgeleverd tussen 18:00-22:30 bij u thuis. Het is derhalve belangrijk uw bezorgmoment zorgvuldig te kiezen. Wij bieden enkel koelgarantie voor de eerste afleverpoging. 

Mochten wij u toch nog missen, wordt het pakket aangeboden bij uw buren (mist u heeft aangegeven dit niet te willen). Mochten wij uw buren tevens missen wordt er een 2e afleverpoging ingepland.

Mocht uw bestelling buiten uw schuld om niet naar behoren arriveren zullen wij alles eraan doen dit te herstellen. Hiervoor is het wel essentieel zo snel mogelijk contact op te nemen met ons zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. Hiervoor geldt wel een maximale termijn van 24 uur na ontvangst van uw pakket.